• Företagstjänster
 • RullRost med autentisk finish

  Med RullRost åstadkommer du enkelt den populära industriella looken på väggar, dörrar och till och med möbler! Ytan tillverkas för hand och får oxidera naturligt, vilket innebär att varje RullRost är unik och mycket realistisk med individuella färgvariationer. RullRost tillverkas av mineralpulver som fästs med resin på fiberglasbaksida och inte tjockare än ett tunt faner (1.5–2.5 mm beroende på ytstruktur). RullRost både ser ut och känns som äkta, rostat järn och är flexibelt nog att levereras på rulle. 

  Skräddarsydda interiörer

  Stoneslikestones har erbjudit intelligenta lösningar för vägg- och takdekor i över 18 år. Det breda produktutbudet erbjuder i princip gränslösa alternativ för inredningsdesign, för såväl privat som kommersiellt bruk. Produkten möter de högsta kvalitetskraven, har exceptionell hållbarhet och häpnadsväckande realistiskt utseende och känsla. Alla produkter kan installeras rekordsnabbt. 

  RullRost: Trendig och minimalistisk ytdekor

  RullRost är en trendig accent i moderna, minimalistiska interiörer.

  RullRost produceras av mineraler och resin, har samma tjocklek som ett tunt faner, och ser ut som rostat järn. 

  Att ha detaljer och accenter med RullRost i bostäder fungerar lika bra som i hotell och restauranger, för butiksinteriörer och mässmontrar. Materialet är böjligt och levereras på rulle, och är helt luktfritt. 

  Rullrost innehåller en hög andel återvunnet material vilket är resurssparande, och låg vikt och enkel transport gör produkten både ekonomisk och miljövänlig. 

  Rost på vägg

  Teknisk information

  Obeskurna ark är ca 300 cm på längden och 100 cm på bredden, 3 kvm. Arken kan monteras på ytor inomhus med speciellt lim som medföljer. Kompletterande produkter för att fixera ytan finns, men ingen ytterligare ytbehandling krävs för inomhusbruk. Ytfixering för inomhusbruk medföljer.

  Rostskiktets färger kan variera på grund av den naturliga oxideringsprocessen. Rostytan måste behandlas efter uppsättning eftersom den annars kan färga av sig. 

  Uppsättning

  Tillskärning: RullRost kan enkelt skäras med en vanlig brytbladskniv. Om materialet behandlas med varmluftstork blir det ännu mer flexibelt, och lättare att fästa ruunt hörn och på välvda ytor. Vid leverans inkluderas ett tapetklister som passar för att sugande/matta underlag. Spraybart lim går också att beställa från oss. På vissa ytmaterial är de nödvändigt att använda PVC-lim.

  En fogmassa i samma färgton som materialet medföljer för att fylla i skarvarna mellan arken. Låt fogen stelna lite, och använd sedan en trasa eller svamp för att torka in rostpartiklar från rostytan i fogen. Använd därefter fixeringen för att förbereda ytan för dagligt bruk. För våtrumsbruk krävs en särskild fixering. Oroa dig inte om ytans utseende ser ut att påverkas av fixeringen, den återställs naturligt.