• Företagstjänster
 • Restaurang / Café

  För många är en restaurang eller ett café ett andra hem eller kanske kontor. Ett ställe där man träffar nära och kära, affärskontakter eller helt enkelt avnjuter en varm kopp kaffe och funderar över livet i stort. Att skapa rätt atmosfär är essentiellt för att hitta sin målgrupp. Med hjälp av tapeter och väggdekor hjälper vi till att skapa fantastiska miljöer. Se vad vi gjort för exempelvis det franska kaffehuset Le Croissant exempelvis...

  Så här arbetar vi

  Med oss på Scandiwall har du en kontakt från start till färdig inredning. Med vårt breda kontaktnät av leverantörer och kvalificerade montörer och målare hjälper vi dig att förverkliga din vision. 

  Referensprojekt

  Här kan du se ett urval av de projekt vi gjort och läsa mer om hur vi arbetat. 

  Le Croissant

   


  Produktinspiration

  På Scandiwall håller vi oss uppdaterade på det senaste inom dekormaterial. Med innovativa material som vi är ensamma leverantörer i norden om att tillhandahålla, och våra klassiska produkter som tapet och fototapet, har du många alternativ till ditt projekt. Vi vägleder dig till att hitta rätt, och är måna om att våra produkter håller högsta kvalitet. Här kan du läsa mer om några av våra mest intressanta produkter för hotellinredning. Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss, vi kan nästan alltid lösa det!

  Dekorpanel

  Stenfaner

  Rullrost

  RollBetong

  Digitaltryckta mattor

  Ljudabsorbenter

  LED-paneler

  Tavlor & prints

  Vepor & eventprodukter

  Kontakta säljare

  Tel: 072 573 3669
  E-post: salj@scandiwall.se

   

  Personlig service

  Kai Ström – Kundansvarig säljare ansvarar för ditt projekt från start till mål. Välkommen!