• Företagstjänster
 • Hotell


  Vare sig det är ett litet pitoreskt småstadshotell eller en stor hotellkedja i en storstad är hotellets atmosfär och "tema" mycket viktigt att framhäva. Exempel på teman kan vara hotellets historiska anknytning till staden, mat, dryck eller natur. Med vår spetskompetens och nära samarbete med arkitekter och inredare kan vi leverera förstklassig väggdekor till både små hotell men även större hotellkedjor.

  Så här arbetar vi

  Med oss på Scandiwall har du en kontakt från start till färdig inredning. Med vårt breda kontaktnät av leverantörer och kvalificerade montörer och målare hjälper vi dig att förverkliga din vision. 

  Referensprojekt

  Här kan du se ett urval av de projekt vi gjort och läsa mer om hur vi arbetat. 

  Quality Hotel Lapland

  Quallity Hotel Lapland

  Högberga Gård

  Högberga Gård


  Produktinspiration

  På Scandiwall håller vi oss uppdaterade på det senaste inom dekormaterial. Med innovativa material som vi är ensamma leverantörer i norden om att tillhandahålla, och våra klassiska produkter som tapet och fototapet, har du många alternativ till ditt projekt. Vi vägleder dig till att hitta rätt, och är måna om att våra produkter håller högsta kvalitet. Här kan du läsa mer om några av våra mest intressanta produkter för hotellinredning. Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss, vi kan nästan alltid lösa det!

  Dekorpanel

  Stenfaner

  Rullrost

  RollBetong

  Digitaltryckta mattor

  Ljudabsorbenter

  LED-paneler

  Tavlor & prints

  Vepor & eventprodukter

  Kontakta säljare

  Tel: 072 573 3669
  E-post: salj@scandiwall.se

   

  Personlig service

  Kai Ström – Kundansvarig säljare ansvarar för ditt projekt från start till mål. Välkommen!