Bild för kategori Giverny

Giverny

Nina Campbells tyg- och tapetkollektion har hämtat inspiration från Claude Monets berömda trädgård i Giverny, ca 80 km västerut från Paris. Monet (född 1840) lade märkte till Giverny när han var på genomresa med tåg. Han hyrde huset och den omgivande marken från 1883 tills 1980 då han fick råd att köpa huset och grundlade sedan den berömda trädgården. Han levde i Giverny fram till sin död 1926.

Sortering

Giverny - NCW4000-01

Nina Campbell
1058 Kr

Giverny - NCW4000-03

Nina Campbell
1058 Kr

Talisa - NCW4001-04

Nina Campbell
1058 Kr

TAPETER - FÖR INREDARE OCH INSPIRERANDE HEM!

Kvalitetsmedvetande i varje detalj

Scandiwall har ett mycket brett sortiment av tapeter från såväl nordiska som internationella varumärken. Matthew Williamson, Ralph Lauren,Mulberry Home, Osborne & Little och William Morris är några exempel på ett unikt sortiment. Vi på Scandiwall har arbetat med tapeter i kommersiella projekt sedan länge men gör nu vårt omfattande och unika sortiment köpbart även för privatpersoner med känsla för kvalitet. 

Sökbarhet utöver det vanliga

Då vi sedan länge arbetat gentemot inredningsarkitekter och konceptbyråer har vi utvecklat synnerligt goda möjligheter till filtrering, urval och fri text sökningar för att enkelt hitta och beställa. Om ni mot förmodan inte hittar eller bara undrar något är ni alltid välkomna och kontalta vår kundservice. 

Tapeter för ditt favoritrum eller hela våningen

De nya favoritrummen att tapetsera är utan tvivel sovrum och barnrum. Aldrig någonsin har vi sett så snygga och genomtänkte barnrum som idag. Det tycker vi är kul och välkommet med tanke på hur många fina tapeter som finns. Vi har även ett stort antal lämpliga sovrumstapeter. Bra att veta är att de flesta tapeter idag fungerar utmärkt som en barntapet då de är lätta att torka av och ofta tillverkas i slitstarka material.

Välkommen!