• Företagstjänster
 • Digitaltryckta mattor för event, display och interiör

  Mattor i skräddarsydda mått för inredning och event, tryckta med den senaste tekniken i branschen för fantastiskt färgdjup och skärpa. Tryck ditt eget mönster eller välj bland våra 21 miljoner motiv. Stort urval av färdiga mönsterkataloger finns också att tillgå.

  Digitaltryckt matta nordic shoe and light fair

  Specifikationer 

  Skräddarsydda mått från 2 kvm

  Formskurna friliggande med langettering eller heltäckande

  Genomfärgat tryck med lång livslängd

  Allergitestade och brandklassade

  Stort urval av material och lugglängder

  Projekthjälp

   

  Kontakta oss för mer information eller offert.

  Digitaltryckta mattor från PXLCarpet

  Vem sa att röda mattan måste vara röd? Om man istället arbetar kreativt med golvet som medium så nås helt nya höjder i exponeringseffektivitet. Tryckta mattor från PXLcarpet är optimala blickfångare på mässor, produktlanseringar, sportevenemang, teaterscener, galapremiärer, bolagsstämmor och en mängd andra typer av evenemang. Dessutom blir det så mycket snyggare!

  Digitaltryckt matta nordic shoe and light fair

  Med nästa generations digitala tryckteknik för mattor kan Scandiwall erbjuda verkligt kreativa mattlösningar som lever upp till de höga krav som ställs av grafiska formgivare och inredningsarkitekter. Vi tillhandahåller mattor med tryck i en upplösning på hela 400 dpi och vi trycker även mattor i CMYK. Detta ger oss en enorm färgrymd och möjliggör tryck av vilken design som helst i fantastisk lyster och med extremt färgdjup.

  Vi levererar från 2 m2 och tekniken ger ett minimum av skarvar vilket kraftigt förenklar installationer, samt förhöjer utseendet. Mattorna levereras dessutom färdigskurna och mönsterpassade, så det är bara att rulla ut och börja använda dem.