• Företagstjänster
 • Dekorativa vägginstallationer med dekorpanel

  Stenpaneler är ett dekorativt element som ger massor av fördelar utöver det visuella intrycket. Med den här typen av dekorpaneler kan du få dina drömmar om ett rustikt hem kombinerat med en modern touch att gå i uppfyllelse. Och tack vare det stora urvalet av texturer, färger och former blir dekormöjligheterna oändliga. Oavsett om du vill ha en mysig loungekänsla med stenpaneler som matchar en öppen spis eller helt enkelt vill ha en radikal förändring av ditt hems väggar, är dekorpaneler perfekta för den look du vill ha.

  Panel Piedra Dekorpanel

  Kanske en av de bästa egenskaperna hos denna typ av paneler är möjligheten att inreda med paneler som imiterar tegelväggar. Du kan beställa utifrån din smak och dina behov, panel med stenimitation eller tegelimitation. Tegelpaneler och alla andra dekorpaneler från Panel Piedra ger utmärkt visuellt resultat. Du behöver inte oroa dig för installationen eftersom du kan göra det själv med rätt verktyg. Med andra ord: Denna typ av paneler som imiterar sten har perfekt form och storlek för att vem som helst enkelt ska kunna montera dem genom att skruva fast dem direkt i väggen.

  Fördelar med dekorpanel

  En av de största fördelarna med att använda stenpanel som ett dekorativt element i hemmet är hur otroligt realistiskt slutresultatet blir. Med vårt stora utbud av paneler kan du renovera ditt favoriterrum och ditt hem kommer att bli precis så mysigt som du alltid önskat. Jämfört med paneler helt i polyuretan är dessa paneler av sten och polyuretan kombinerat inte bara mycket mer realistiska och vackra men också mer ekonomiskt och ännu hållbarare.

  Panel Piedra Dekorpanel 

  Panel Piedra har mer än 40 års erfarenhet inom väggdekorbranschen. De dekorativa panelerna såsom stenpaneler ger ditt hem en mysig och ombonad miljö, en varm och hemtrevlig känsla. Och ännu bättre är att de kan placeras i princip var som helst, från vardagsrum till balkong. Panel Piedra använder de senaste teknikerna så att dekorpaneler som imiterar sten ser fullkomligt realistiska ut och har en enastående visuell effekt. 

  Teknisk information:

  Montering: Enkelt och snabbt. Panelerna är lätta att hantera med en storlek på 1 kvm och lätt vikt. En enda person kan utan professionell kunskap utföra installationen.

  Perfekt finish: Panelernas sammansättning (sten + polyuretan) och järnoxidfärg ger en perfekt textur med en hållbar finish i hög kvalitet.

  God värme- och ljudisolering: Panelpiedra ® paneler tillverkas av polyuretan som är ett av de mest isolerande materialen på marknaden.

  Underhåll: Inget särskilt underhåll krävs, panelernas sammansättning gynnar inte bacterier eller fukt.

  Transport: Lätt vikt (6-7 kg per panel) och storleken på 1 kvm gör panelerna enkla att transportera. 

  Se monteringsinstruktioner